Om Appsolute

Har du lyst til at blive udfordret på dine idéer, af mine erfaringer, som leveringsdygtig udvikler af webløsninger til mindre virksomheder. Din uforpligtende forespørgsel hos mig, kan måske hjælpe dig videre i den rigtige retning, hvad enten hos mig eller et andet sted. I sidste ende, er det med dig, og den opgave vi sammen løser, jeg ønsker at gøre en forskel for.

Jeg stiller store krav til de projekter og mennesker jeg involverer mig med og vi skal tro på opgaven. Vi opsætter kun realistiske mål og ønsker til projektet, på den måde er du garanteret at du får mere, end det du betaler for. For at indfri dine og mine forventninger, er det ligeledes meget afgørende, at du er gearet til udfordringen.

Du er garanteret en webløsning, som håndplukker det bedste af de mest moderne teknologier – det skaber et optimalt miljø for drift og vedligeholdelse af dit produkt. Det skal være en bæredygtig og fleksibel løsning, som skal kunne udvide sig, i takt med din forretning. Jeg rådgiver altid til den bedste og mest hensigtsmæssige løsning.

PHP 90%
SQL / ARKITEKTUR 85%
HTML / CSS 95%
JQUERY / JAVASCRIPT 88%
UX/UI DESIGN 75%
PHOTOSHOP 20%
UNDERVISNING (WordPress) 90%
SEO / ANNONCERING 75%